Rayen Panday 2 Rayen Panday is een allround cabaretier. Hij beheerst de kunst van de stand up comedy, maar ook is hij een echt theaterdier. Hij zet op het podium meeslepende conferences neer en hilarische typetjes. Daarnaast is hij ook nog muzikaal en een uitstekende improvisator. Panday weet als geen ander zijn roots in te zetten om tot hoogstaand cabaret te komen. Deze cabaretier weet zijn levenservaringen in te zetten om grote herkenning op te roepen.


Een van de grote wapens van cabaretier Rayen Panday is zijn charismatische glimlach. Met zijn spontaniteit en opgewekte energie krijgt hij een hele zaal mee. Hoewel Rayen Panday een jonge cabaretier is spreekt hij ook een ouder publiek aan. Dat komt omdat zijn cabaret volwassen en gelaagd is. Panday tourt door het land met zijn avondvullende theatershow maar is ook te zien op TV.

Hij trad op bij de late night show van Jörgen Raymann en ook bij The Comedy Factory. Ook deed hij gastoptredens in diverse andere programma’s. Hij werd zelfs de verrassende winnaar van de quiz-show de Tafel van Taal. Het is duidelijk dat Nederland nog vele jaren zal genieten van de cabaretier Rayen Panday. Hij is immer talentvol, geëngageerd en mediageniek.


Rayen Panday treedt graag met zijn cabaret show in de theaters in het land. Maar hij deinst er ook niet voor terug om deel te nemen aan een Comedy Night waarbij het optreedt tussen meerdere comedians. Hij is een echte teamplayer die het podium graag deelt met zijn collega’s uit de wereld van comedy en cabaret.

De opstart van de carrière van Rayen Panday ging in een vogelvlucht. Hij deed mee aan een paar open podia en schreef zich vervolgens in voor het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daar won hij pardoes de persoonlijkheidsprijs. Daarna was hij steeds vaker te zien op cabaret avonden en comedy nights. Op deze podia zal cabaretier Rayen Panday ongetwijfeld nog vele jaren te zien zijn.