Michiel Peereboom SatireAls u op zoek bent naar een allround humorist, een meester in satire, dan bent u bij Michiel Peereboom zeker aan het goede adres. Deze komiek maakt niet alleen stand up comedy en cabaret, maar produceert ook satirische filmpjes. Ook was hij te zien bij het TV-programma Keuringsdienst van Waarden. Kortom, een maatschappelijk geëngageerde koning van de satire.

Michiel Peereboom won rond onze eeuwwisseling het Groninger Studenten Cabaret Festival. Het winnen van deze prestigieuze prijs stelde hem in staat om te touren met de finalistentour. Tijdens deze tour ontwikkelde hij zijn eigen avondvullende solo cabaret show. Daar bleef het niet bij. Ook als stand up comedian was Peereboom in het hele land terug te vinden. Bij zowel Comedy Nights en andere voorstellingen waarbij humor en satire centraal staan.

Zowel in Nederland als in België is Michiel Peereboom een gewaardeerde stand up comedian en cabaretier. De laatste jaren wordt Michiel steeds meer getrokken door het vak van de satire. Via het digitale medium en de televisie bedient hij de liefhebbers van zijn werk met fraaie filmpjes. Dit leidt dikwijls tot lovende reacties. Toch treedt Peereboom ook nog graag op, want het directe contact met het publiek en het applaus blijft ook zijn adrenaline oproepen.

Peereboom is op het podium inzetbaar als stand up comedian en cabaretier. Hij past de lengte van zijn act aan al naar gelang uw wensen. Zo kan hij een act van 10 minuten tot 90 minuten brengen. Behalve een woordkunstenaar is Peereboom ook een begenadigd muzikant. Hij is een uitstekende pianospeler en zanger. Van deze talenten maakt hij dankbaar gebruik wanneer hij zijn cabaret show opvoert.

Vanwege zijn enorme ervaring in de comedy en cabaret is Peereboom ook de aangewezen cabaretier voor een show op maat. Hij zet zijn gevoel voor satire praktisch in. Voor elke situatie en gelegenheid. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.