Steven Stol is een van de meest aanstekelijke vertellers uit de stand up comedy. Deze comedian uit Bussum heeft een stevige podiumpersoonlijkheid en neemt veel levenservaring met zich mee. Zijn comedy show is gelardeerd met observaties over het burgerlijke bestaan. Het gezin, de kinderen en de sleur van het leven zijn voor hem een inspiratiebron. Uit deze eenvoudige observaties ontstaat een wereld van hilariteit. Daarnaast weet hij met zijn meeslepende manier van vertellen elke comedy show tot een waar succes te maken.

Steven Stol leidt een druk leven als comedian. Zo verlaat hij regelmatig Bussum om voor een enthousiast publiek zijn geestige verhalen te brengen. Soms dicht bij huis en soms wel een paar honderd kilometer van Bussum vandaan. Want al dat reizen dat het leven als comedian met zich meebrengt, daar is Stol al lang aan gewend.

Het succes van Steven Stol komt echter niet uit de lucht vallen. Al vroeg in zijn carrière als stand up comedian won hij de publieksprijs van de Culture Comedy Award, een prestigieus festival voor stand up comedians. Laten we ook niet vergeten dat Steven een schrijver pur sang is. Hij schrijft al zijn hele leven lang. Van journalistieke stukken tot satirische columns voor onder andere Propria Cures.

Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond heeft Steven zich onlangs gevestigd in het rustige Bussum om daar aan zijn langverwachte debuutroman te werken. Dit doet hij natuurlijk naast het optreden want het applaus en de golven van lach blijven hem trekken.

Steven stol heeft een comedy show van 10 tot 60 minuten, al naar gelang de gevraagde tijdsduur. Op aanvraag is hij ook te boeken als presentator of host, of zoals we dat in de stand up comedy noemen: Master Of Ceremony. (Afgekort: MC.) Door zijn jarenlange ervaring is hij tevens een klankbord voor aanstormende comedians. Want deze comedian uit Bussum deelt zijn levenservaring en comedy know how ook graag met de nieuwe generatie van stand up comedians.

 

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam