Kevin van den Eynde is een heerlijke stand up comedian. Zijn energieke en enthousiaste vibe is bijzonder aanstekelijk. Maar Kevin hoeft het niet eens echt van enthousiasme te hebben. Zijn comedy show is namelijk qua grappen al enorm geraffineerd en to the point. Buiten een steengoede comedy show heeft de Vlaamse van den Eynde ook een enorm improvisatietalent. Hij is ad rem, vindingrijk en een charmeur eerste klas.

Hoewel van den Eynde bijzonder sympathiek oogt, deinst hij er ook niet voor terug om statements te maken. Zo houdt hij wel van een portie gewaagde of schurende humor. De onderwerpen en grappen van Kevin van den Eynde zijn divers. Deze Vlaamse humorist kan zowel van politieke grappen switchen naar totale flauwekul verhalen of een goede schunnige grap. Kevin van den Eynde is van alle markten thuis.

Kevin van den Eynde stond als enige ooit maar liefst twee maal in de finale van de Comedy Slam. Deze talentenjacht voor stand up comedians wordt jaarlijks gehouden en van den Eynde kon zich dus twee maal op rij tot de besten rekenen. Een ongekende prestatie. Dat we nog veel gaan van horen van Kevin van den Eynde is onvermijdelijk. Deze Vlaamse comedian is nog lang niet uitgeraasd.

Kevin is te boeken voor allerlei type comedy shows. Hij speelt graag bij theaters en café, maar evengoed ook bij jongerencentra, jeugdhuizen of poppodia en andere events. Niet alleen in België is van den Eynde regelmatig te gast bij comedy nights maar ook in Nederland is hij regelmatig te zien. Zo speelde hij onder andere in Eindhoven, Breda, Valkenswaard en Heemskerk.

Het mooie van de Vlaamse Kevin van den Eynde is dat hij altijd met dezelfde energie en enthousiasme het podium bestijgt. Hij heeft altijd de geestdrift en de enorme wil om de mensen te laten lachen. En het liefst zo hard mogelijk!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam