Cabaret op maat

Cabaret op maat geeft een bijzondere gelegenheid glans en maakt uw dag onvergetelijk

Cabaret op maat is heel geschikt voor een gelegenheid die komische meerwaarde nodig heeft. Onze cabaretier verricht maatwerk door een ode te brengen aan een speciaal persoon uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld een jarige, de persoon in kwestie van een vrijgezellenuitje of een jubilaris binnen uw bedrijf. Natuurlijk kan cabaret op maat ook betrekking hebben op alle aanwezigen of de groep of bedrijf in het algemeen. Of heeft u een thema of product dat u bij de aanwezigen op een unieke wijze wil laten landen? Dat kan dus allemaal met het cabaret maatwerk van Playground Comedy.

 

Geschikte gelegenheden en gezelschappen voor cabaret op maat zijn dus:
– Verjaardag
– Trouwerij/ Bruiloft
– Jubileum van bedrijf/ stichting/ vereniging
– Jubileum van persoon of personen
– Symposium of congres met een speciaal thema
– Themadag of activiteitendag
– Bedrijfsborrel
– Personeelsfeest
– Teamuitje


Cabaret op maat, hoe gaat het in zijn werk?
Vooraf hebben wij contact om goed door te nemen wat het doel van ons cabaret maatwerk is. Wie is de doelgroep, hoeveel aanwezigen zijn er, wat is het totale programma? Ook zijn we benieuwd wat u precies verwacht van onze cabaretier op maat. Natuurlijk garanderen we veel lach en een flinke dosis humor, maar op welke manier? Het mooie van cabaret op maat is dat er veel keuze is: muziek, liedjes, typetjes, conferences en publieksinteractie.  Waar gaat uw voorkeur naar uit? Zodra we dat weten,  stellen wij een cabaretier op maat voor die uw verwachtingen overtreft!

Cabaretier op maat, wie zijn de cabaretiers?
In ons bestand van comedians en cabaretiers staan veel artiesten die het cabaret maatwerk beheersen. Door de hoeveelheid cabaretiers is het wellicht moeilijk om uw keuze te maken. Gelukkig weten wij precies wat voor vlees we in de kuip hebben dus kunnen we u bij twijfel op maat adviseren! Vraag het ons gerust!

Cabaret op maat, de kosten
De kosten hangen af van de lengte van de show. De keuze gaat van 10 minuten tot 90 minuten cabaret maatwerk. Ook de hoeveelheid maatwerk die onze cabaretier op zich neemt is bepalend voor de prijs. Wilt u bijvoorbeeld dat een cabaretier een reguliere act doet en dat aanvult met maatwerk of moet de show 100% cabaret maatwerk zijn? Laten we uw aanvraag samen goed doornemen en dan ontvangt u direct een sympathieke prijsindicatie.
Bel onze maatwerklijn: 06-45610661 of mail ons via dit mailadres: