Shows & aanbod

playground comedyAanbod Playground Comedy & Entertainment, van Comedy Show tot Workshops en en allerlei artiesten 

Je kunt bij ons 1 of meerdere comedians boeken voor een mooie comedy show op uw locatie. Ook brengen wij vele andere vormen van entertainment en maatwerk. Van DJ’s, tot bands, tot zangers, fakespeechers en andere artiesten. Bent u een bedrijf, café, theater of ander podium in Nederland of Vlaanderen, onze shows entertainen uw gezelschap met succes.
Ook doen onze artiesten maatwerk optredens en geven zij vermakelijke workshops. Onze shows en optredens zijn te boeken voor elke datum en elke tijdsduur die u wilt.
Met dit aanbod is Playground is al meer 15 jaar actief en heeft bewezen de meest betrouwbare en betaalbare partij te zijn voor al uw shows en artiesten. Zie hieronder ons uitgebreide aanbod van type shows.


lachen Playground Comedy De Stand Up Comedy Show

Geen liedjes, geen sketches, maar enkel treffende oneliners en rake grappen? Geen probleem. Onze professionele Stand Up Comedy Show is een happening die u niet gauw zult vergeten en waar u voorlopig niet over bent uitgepraat! De standaard opzet bestaat uit 2 a 3 comedians en 1 MC (Master of Ceremony). De MC/ host kletst de acts op aanstekelijke en interactieve wijze aan elkaar. De comedians delen op hun beurt hun beste oneliners, ankedotes en verhalen met het publiek.
Gaandeweg bouwt de avond zich op en wordt deze afgesloten met een doorgaans hilarische afsluitende act. Dit wil je meemaken! Lees hier meer over de Stand Up Comedy Show.

 


comedy surprise playgroundDe Comedy Surprise Show

Voor kleine kroegen of locaties met een beperkt budget is de Comedy Surprise Show een prima optie uit ons aanbod.
Wij organiseren dan een open podium op uw locatie waar onze beginnende stand up comedians ervaring op kunnen doen en ervaren comedians hun nieuwe grappen kunnen testen. Het leuke van deze show is dat u op 1 avond wel 5 tot 8 comedians aan het werk ziet.
Met de Comedy Surprise Show haalt u een betaalbare en leuke show in huis waarbij u de coördinatie, werving en selectie aan ons overlaat.
De Comedy Surprise Show is ook geschikt voor terugkerende programmering, bijvoorbeeld maandelijkse shows. Natuurlijk krijgt u dan elke weer een andere comedians te zien. Ons bestand aan comedians is immers heel groot! Zie hier meer info over de Comedy Surprise Show.

 

Marlon Kicken2 De Comedy Dinner Show
Wilt u de comedyshow combineren met een diner? Ook dat is een optie. Zo bezorgt u uw gasten een totale beleving met een heerlijk menu gekoppeld aan een voortreffelijke show. Meestal vullen wij dit in met twee hoofdacts die aangekondigd worden door een dynamische en sterk improviserende host! De comedians spelen hun comedy show meestal verspreid over twee blokken, dus tussen de gerechten door, zodat u het beste van twee werelden kunt afwisselen. Het ene moment bent u culinair aan het genieten en het volgende moment lacht u samen met uw gezelschap de glazen van de tafels! Wij hebben een aantal stand up comedians en cabaretiers in huis die geknipt zijn voor het informele karakter dat de comedydinner show heeft. Deze show vraagt altijd om de nodige improvisatieskills. Daarvoor zit u bij Playground Comedy geramd!
Lees hier meer over de Comedy Dinner Show.

 

De Cabaretcomedy ShowCabaret Comedy Playground
Met onze Cabaretcomedy Show haalt u een afwisselende avond met één of meerdere cabaretiers in huis. Het programma bestaat uit meer dan enkel grappen. Ook komieken met geestige liedjes of fraaie gedichten zijn van de partij waardoor de afwisseling en veelzijdigheid groot is. U kunt kiezen uit één, twee of drie programma’s op een avond. Onze acts variëren van geëngageerd tot muzikaal, van verbaal tot fysiek. De keus is aan u. In goed overleg met ons kunt u het krijgen zoals u wilt. Het verschil met stand up comedy show is dat er meer invloeden aanwezig zijn zoals muziek, imitaties, typetjes en storytelling. Natuurlijk voert humor en hilariteit de boventoon, maar voor de brede liefhebber is deze show extra bijzonder. Zo hebben we cabaretiers met geestige gitaarliedjes, komische pianoliedjes, oergeestige typetjes en meeslepende conferences. We hebben cabaretiers met een lang-leve-de-lol-programma en weer anderen met een maatschappij-kritische act. Laat ons weten wat uw smaak is. We nemen graag met u al uw wensen door.

Comedy op Maat PlaygroundComedy of cabaret op maat
Organiseert u voor uw bedrijf een etentje, borrel, congres of een andere happening waarbij u een extratje aan de avond wilt toevoegen? Dan is een comedy-act of een volledige comedy-show een topidee. Wilt u een speciaal persoon of thema in het zonnetje zetten? Een comedy show op maat is dan een ideale manier om uw event speciaal te maken. Dit kan ingevuld worden door een of meerdere comedian, mede afhankelijk van uw gewenste speelduur. Deze show wordt het meest aangevraagd door kleine en grote bedrijven. Maar een comedy show op maat is natuurlijk ook heel geschikt voor een bruiloft, een familie-uitje of een vrijgezellenfeest. Aan de hand van informatie die u aandraagt en een voorgesprek gaan onze gespecialiseerde comedians schrijven en repeteren voor uw exclusieve voorstelling op maat… Het verrassingseffect is natuurlijk enorm en ook de herkenbaarheidsfactor is hoog, want immers iedereen kent elkaar in een besloten gezelschap. Wij garanderen een onvergetelijke happening.
Lees hier meer over Comedy op maat.


cabaret comedy workshop cursus Workshop Stand Up Comedy of Cabaret

Wilt u zelf grappig zijn dan kunnen wij u ook een Workshop Stand Up Comedy bezorgen. Leer zelf de ins en out van het vak en breng het in de praktijk! Een comedy workshop is zeer geschikt voor een activiteitendag of viering bij uw bedrijf. Maar ook voor een privé-happening zoals een vrijgezellenuitje is een Workshop Comedy ideaal. Binnen een paar uur leer je van een professionele comedian op speelse en interactieve wijze de basiselementen van stand up comedy. Na een geestige comedy coaching gaan jullie elkaar verrassen door een paar grappen voor te bereiden en op elkaar te testen. Grote hilariteit alom natuurlijk. Onvergetelijke momenten voor collega’s of vrienden onder elkaar. Want laten we eerlijk zijn, om bekenden lach je natuurlijk het hardst! Wil je het iets breder trekken en meer dan alleen grappig zijn. Wij geven ook de Workshop Cabaret. Daar leer je niet alleen de kunst van de snedige grap maar is er ook ruimte voor statements, gedichten of zelfs muziek als je het aandurft!
Lees hier meer over de Workshop Stand Up Comedy!

 

Roel C2 De Artiesten Poule
En wie zijn de artiesten? Wij werken met een groot aantal professionele comedians, cabaretiers, zangers, muzikanten en entertainers in allerlei formaten en smaken. Om een goed beeld te krijgen wandel door het overzicht van comedians op deze site of bekijk de beelden! Ook geven wij advies op maat. Schets ons uw gelegenheid en wat voor entertainment u zoekt dan zoeken wij daar de juiste artiesten bij. Dat is immers onze specialiteit! Bij Playground Entertainment boekt u een show of artiest dat binnen uw budget past. Wij hebben artiesten van naamsbekendheid in huis voor bedrijven met een ruimer budget. Moet u echter op de centen passen dan hebben wij uitstekende alternatieven met artiesten die minder bekend zijn maar wel heel ervaren en gespecialiseerd zijn. Zo kunnen wij al onze opdrachtgevers tevreden maken en zo blijft het voor iedereen leuk!
Bel ons gerust op 06-45610661 of mail op

Playground TicketsPlayground Comedy & Entertainment, kosten en referenties
Met steeds wisselende line-ups komen wij regelmatig terug op vaste plekken in het hele land. Onze artiesten brengen entertainende shows in bruisende cafés, gezellige kroegen, poppodia, partycentra, theaters, studentenverenigingen en op bedrijfslocaties. Kijk op onze speellijst om een indruk te krijgen van de aankomende shows. Wees uitgenodigd om een van onze shows te bezoeken. Vrijkaarten voor VIPS kunnen per mail worden aangevraagd. Zo kunt u samen met uw vrienden of collega’s de sfeer van onze show meemaken. Dan weet u wat u in huis haalt en kunt u na afloop ook uw eigen voorkeuren aangeven. Bovendien heeft u gratis een leuke avond!
Wilt u de kosten weten van een show of artiest stuurt ons gerust een mail om naar de prijslijst te informeren of bel ons.

 


Playground Noodlijn Hoe boek ik een show of artiest bij Playground Entertainment?

Het beste is mailen of bellen met de Entertainment Noodlijn: 06-45610661.
Geef ons door:
– wat voor show of artiest u zoekt;
– voor welke datum en tijdstip;
– de gewenste speelduur van show of artiest;
– wat voor gelegenheid het is (besloten/openbaar)
Zonodig kijken we in samenspraak wat voor show of artiest het best bij uw gelegenheid en wensen past! Want Playground Comedy & Entertainment levert enkel betaalbaar maatwerk! Tot gauw bij een mooie show!