Comedy op maat

Comedy op maat, voor openbare of besloten gelegenheid die onvergetelijk mag zijn

Wanneer boekt u comedy op maat? Wanneer u meer verwacht dan een algemene show.
Bij de standaard comedy show zal iedereen zich op en top vermaken, maar u wilt een extra touch, die het optreden compleet maakt.  Comedy op maat is dan een ideale invulling!

Comedy of cabaret op maat: een aantal voorbeelden
Hierbij een paar voorbeelden van geschikte gelegenheden voor comedy op maat.
‘Er is er één jarig’! Zet de jarige in het zonnetje en laat hem of haar toespreken door onze comedian.
Iemand gaat trouwen. Oftewel: een vrijgezellenfeestje. Alles moet verrassend zijn bij een vrijgezellenfuif, nou dat is een verrassingsoptreden of ‘roast’ zeker!
Jubileum organisatie. Uw bedrijf of vereniging viert een jubileum. Onze comedian op maat gaat eens goed stil staan bij jullie historie en bijzonderheden.
Jubileum persoon. Fred werkt al 35 jaar voor het bedrijf en iedereen wil hem eens goed verwennen. Natuurlijk, een comedy show op maat!
Jubileum voor Henk en Ingrid! Ze zijn al 30 jaar getrouwd, dat mag eens goed gevierd worden met aan paar hilarische anekdotes van onze grappenmakers!

 

 – Saai symposium, congres of receptie? De stof is interessant, maar net wat te droog om de hele dag door te komen. Tijd voor een hilarische comedian die met maatwerk wat komische puntjes op de ‘i’ zet!
Themadag? Er gaat veel gesproken worden over het nieuwe thema. Maar wie kan het thema op een geestige manier verwoorden? Bingo! Onze comedian op maat!
Bedrijfsborrel/ personeelsfeest/ teamuitje? Niemand weet dat onze comedian veel informatie verzameld heeft over de aanwezigen. Dit wordt dus verrassend en lachen!

 Comedy op maat, onze werkwijze

Natuurlijk heeft onze comedian vooraf input nodig over uw gezelschap, een specifiek persoon of het betreffende thema. Dit nemen wij door via een persoonlijk gesprek en/of input via de mail.

 

 

 

 Comedy op maat, de kosten
De kosten zijn uiteraard heel variabel en afhankelijk van de gewenste speelduur, de hoeveelheid maatwerk, de comedian die het gaat uitvoeren etc… Wij nemen uw situatie in een telefoongesprek of mailwisseling goed door en daarna kunnen we u een scherpe prijsindicatie geven. Bel onze comedy-lijn: 06-45610661 of mail: