Fakespeech

Een fakespeech is een geweldige manier om uw gezelschap te verwennen met een stukje totaal onverwachte humor. Eigenlijk is een fakespeech een vorm van verborgen theater. De fakespeecher komt op als een geleerde professor of een ander typetje en maakt saaie en formele indruk. Zodra de fakespeech van start is wordt het publiek echter steeds meer verrast door zijn komische en interactieve presentatie en verwordt het geheel steeds meer tot een heuse cabaretshow.

Fakespeech, humor en succes gegarandeerd

Om dit effect te bereiken gebruikt de cabaretier die de fakespeech uitvoert de input die u heeft gegeven. Bijvoorbeeld leuke wetenswaardigheden over de aanwezigen of hilarische anekdotes over gebeurtenissen met betrekking tot uw gezelschap. Ook is de fakespeech een ideaal middel om een boodschap, een nieuwe werkwijze of een nieuw beleid op een grappige manier te introduceren. Ook kan een fakespeech desgewenst aangepakt worden als een roast.

Voor wat voor gelegenheden is de Fakespeech geschikt?
Eigenlijk voor allerlei gelegenheden. Zowel voor formele gelegenheden zoals een bedrijfspresentatie, symposium, congres of seminar. Maar ook voor informele settings zoals een borrel, een bedrijfsfeest of andere viering is deze humorspeech  geschikt. Niet enkel voor bedrijven maar ook andere organisaties is onze fakespeecher prima inzetbaar. Bijvoorbeeld een sportclub, een studentenvereniging of andere organisatie. Zelfs voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, trouwfeest of bruiloft is de fakespeech een van de leukste cadeaus.

Hoe lang duurt de fakespeech?
De lengte van deze humorspeech is meestal circa 25 minuten. Dit is voldoende om het publiek ten eerste flink aan het lachen te maken en ook om de hoogtepunten van de geleverde input goed te verwerken zodat de eventuele boodschap goed overkomt. Daarbij, meestal valt de fakespeech al in een langer programma en daarom is het devies: kort maar krachtig en minder is meer!

Fakespeech de perfecte afsluiting voor uw dag

Zoekt u evengoed een langere programmavulling dan kunnen we u ook een show bieden vol humor waarin onze fakespeecher een van de onderdelen is. Zo kunnen we een programma bieden met diverse cabaretiers, stand up comedians of eventuele andere entertainers.

Voor hoeveel mensen kan de fakespeech worden uitgevoerd?
De fakespeech kan vanaf 10 tot 2000 personen worden uitgevoerd. Het kan in principe in een huiskamersetting maar ook in een zaaltje, een klein theater of een grote schouwburgzaal, al naar gelang het aantal aanwezigen. Natuurlijk is het wel zo dat een formele setting het beste uitgangspunt is voor een fakespeech.

Wat kost een fakespeech
De bedragen variëren sterk van 500 euro tot 2000 euro. De prijs hangt af van diverse factoren. Wie gaat de humorspeech uitvoeren en wat is zijn of haar vraagprijs. Hoe lang moet de act duren? Hoeveel input moet er verwerkt worden door de cabaretier en hoeveel tijd vergt de voorbereiding. Bij meer schrijfuren neemt de prijs uiteraard toe. Een andere belangrijke factor is het aantal aanwezige. Bij meer dan 100 aanwezigen werken we met een oplopen tarief.

Wie voert de humorspeech uit?
De fakespeecher is altijd een cabaretier die zijn sporen ruimschoots verdient heeft. Wij hebben meerdere speechers in huis. Al deze cabaretiers zitten minimaal al 15 jaar in het vak en hebben dus ruime optreedervaring, acteerervaring en weten hoe zij een publiek laten schaterlachen. Zij zetten een act neer die veel indruk maat en waar nog lang over wordt nagepraat.

Mail of bel ons voor de mogelijkheden. We horen graag waar en wanneer u een fakespeech wilt en dan doen we u een scherp voorstel!