Improv Comedy Night

De Improv Comedy Night is ideaal als u van verrassing en hilariteit houdt. In de sfeer van de populaire Lama’s en Alpaca’s  boekt u bij ons betaalbare Improv Comedy.

Waarom Improv Comedy?
In tegenstelling tot een reguliere comedy show laten wij de ingestudeerde verhalen los. In interactie met het publiek gaan onze improv comedians op zoek naar de climax van de lach. En die gaan wij vinden, rekent u daar maar op. Bent u een besloten gezelschap dan is de Improv Comedy Night helemaal een hilarische happening. Want voor u het weet wordt een van uw vrienden of collega’s naar het podium geroepen.

 

Lekker meedoen bij de Improv Comedy Night
Onze improv comedians hebben tal van hilarische concepten die altijd tot een succesvolle finale leiden. Om de aanwezigen extra te betrekken vragen wij suggesties en input. Daardoor leeft iedereen extra mee met de act van onze improv comedians.


Improv Comedy met theater, muziek en lach

Niet alleen doen onze improv comedian sketches met suggesties van het publiek, ook muziek speelt een rol. Regelmatig komt het zangelement voorbij of doen we samen een hilarische meezinger. Met de Improv Comedy Night boekt u dus allround entertainment waarbij het publiek maximaal participeert.

Improv comedians, groot bestand en meertalig
Binnen ons enorme bestand aan improv comedians hebben wij ook Engelstalige improv comedians. Dat is handig als u iets organiseert met expats of louter internationale gasten. Of misschien is slechts een deel van uw gezelschap Engelstalig. Dan adviseren wij onze Engelstalige variant te boeken, want alle Nederlanders zullen dit prima kunnen volgen.

 

 

Kosten Improv Comedy Night
Onze Improv Comedy Night wordt ingevuld door twee tot vijf professionele improv comedians. Het aantal is afhankelijk de gewenste speelduur van de show, uw budget en de grootte van uw groep.

Tip! Als combi-variant kunt u ook kiezen voor drie kwartier Improv Comedy en na de pauze een stand up comedian met een afsluitende hilarische act. De Improv is namelijk ideaal om de zaal op te warmen en iedereen in de mood te brengen voor de professionele Headliner.