Johan van Gulik

Gulik Amsterdamse Comedian Gevat, hilarisch, grappig, komisch en briljant. Dat zijn de woorden die zijn toeschouwer na afloop in de mond nemen. Het zat Johan van Gulik niet mee in zijn leven. Hij was een begenadigd voetbaltalent maar een ernstige blessure leek een leven in de schijnwerpers in de weg te staan. De voetbalcarrière was voorbij, maar de schijnwerpers vond hij alsnog. Inderdaad als stand up comedian.

Zelfs als je een hekel hebt aan Amsterdammers dan ga je nog van Johan houden. Zijn tongval en zijn verschijning zijn al ronduit hilarisch. Hij weet je te raken en in te pakken. Van Gulik is in het echte leven maar ook als Amsterdamse comedian een pure verleider. Een op het eerste oog ruwe bolster maar met een klein hartje van goud. Iedereen kan zich in van Gulik herkennen want hij benadrukt de eenvoud van het leven.

Zijn humor zet je steeds weer op het verkeerde been. Hij begint soms en passant aan een zin die aandoet als informele opmerking, maar vervolgens een briljante twist krijgt. Zo vuurt van Gulik de ene na de andere onverwachte grap op je af. Beroemd zijn de conferences waar hij met woorden en namen tovert. Je zou kunnen zeggen dat Johan van Gulik de traditionele woordgrap naar een nieuw niveau heeft getild. Deze Amsterdamse comedian weet hele verhalen te vertellen door met elkaar samenhangende woorden met elkaar te verbinden. Moeilijk om uit te leggen, u moet er echt gewoon zelf eens bij zijn!

Johan van Gulik is te boeken als solo act, maar ook als onderdeel van een comedy show, een zogeheten line-up show. Daarbij is van Gulik een man van het volk. Hij is daarom te boeken voor allerlei gelegenheden. Van personeelsuitjes tot verjaardagen en van vrijgezellenuitjes tot uw bedrijfsborrel. Johan is een veelgevraagde Amsterdamse comedian, dus wacht niet te lang om hem vast te leggen.

Bel nu onze Artiesten Noodlijn: 06-45610661 of mail direct op