Welkom

Leverancier van comedy-avonden, comedyslams en workshops. Variërend van cabaret en stand-up comedy tot geestige dichters en producties op maat.

Comedy Slam 2017 is van start!

Speellijst Playground Comedy
Close
more info
Next show in
DAYSHOURSMINSSECS

Vanaf september gaan de voorrondes van start voor alweer de achtste editie van De Comedy Slam. De Comedy Slam 2017! Deze jaarlijkse contest richt zich op ambitieuze stand up comedians uit Nederland en België. De Comedy Slam wordt georganiseerd door organisatiebureau Playground Comedy en onderscheidt zich door haar open inschrijving en de mogelijkheid om zowel met een Nederlandstalige als een Engelstalige act mee te doen. Eerdere jurywinnaars van de Comedy Slam waren Fabian Franciscus, Jeron de Wulf, Gerthein Boersma, Emiel van der Logt, Said el Hassnaoui en Domien Vloebergh.

De Grande Finale van deze editie zal plaats vinden in Cool in Heerhugowaard op 30 december 2017. De uiteindelijke jurywinnaar ontvangt behalve eeuwige roem diverse optredens in het land.

Enthousiaste en ambitieuze comedians in spé kunnen het informatiepakket hier vinden. Aanmelden kan via een aanmeldingsmail naar playgroundcomedy@gmail.com waarna spoedig bericht zal volgen wanneer je bent ingedeeld! Tot speels!

DATA COMEDY SLAM 2017
Dinsdag 10 oktober 2017, Café de Rozenknop, Eindhoven
Zondag 22 oktober 2017, Huis Verloren, Hoorn
Vrijdag 10 november 2017, De Trucker, Pijnacker
Zondag 12 november 2017, Lokaal Dutch Beer Bar, Haarlem
Donderdag 16 november 2017, Theaterboot De Zeester, Nijmegen

HALVE FINALES
Vrijdag 24 november 2017, Pleyn 68, Hazerswoude-Rijndijk
Vrijdag 8 december 2017, Theater Hanzehof, Zutphen

GRANDE FINALE:
Zaterdag 30 december 2017, Cool, Heerhugowaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

 
 
previous next