Cabaretier voor bruiloft

Cabaretier voor uw bruiloft?

Wanneer u in het huwelijk treedt, dan is één ding zeker. Deze dag moet de mooiste van uw leven worden. Behalve uw familie, vrienden en goede muziek wilt u ook wel een flinke dosis lach. Daar kan onze cabaretier voor zorgen. Een bruiloft met lach, humor en plezier is met Playground Comedy gegarandeerd.

Cabaretier voor trouwerij
Voor uw trouwerij kan onze cabaretier een korte act van 15 tot 30 minuten spelen. Langer kan natuurlijk ook, maar de bruiloft moet natuurlijk wel om u blijven draaien. Tijdens de act van onze cabaretier kan er als u dat wilt maatwerk worden gedaan. Dat wil zeggen dat de act met name gaat over de trouwerij, over u als bruid en bruidegom en uw vrienden en familie. Naast de gebruikelijke grappen, komische anekdotes en improvisaties, kan onze cabaretier ook een mooi lied of gedicht brengen zodat de act op een warme en ontroerende wijze wordt afgesloten.

Cabaretier als verrassingsact
Natuurlijk is het leuk als bij uw trouwerij niemand of weinig mensen op de hoogte zijn van het optreden van de cabaretier. Zo kunt u de cabaretier het woord geven vlak na de  inzegening of later bij de receptie of bij het avondlijke trouwfeest. Een cabaretier is  een mooie opening van het trouwfeest, waarna vervolgens de muziek en het gedans kan losbarsten. Een cabaretshow is een mooie verassing voor alle aanwezigen en dit maakt uw trouwfeest compleet.

Maatwerk voor bruiloft
Als u wilt dat de cabaretier een act op maat doet voor uw huwelijk dan is het belangrijk  dat we voldoende input ontvangen. Natuurlijk willen we graag zoveel mogelijk weten over  de bruid en de bruidegom. Waar heeft u elkaar voor het eerst ontmoet en wanneer is de vonk overgeslagen? Daarnaast zijn er veel belangrijke mensen in uw leven waar we wat over willen weten. Ouders, vrienden, familie. Want het trouwfeest is een happening die uw wilt delen en daar hoort iedereen bij

Voorbereiding cabaretier voor uw bruiloft
Omdat uw huwelijk een belangrijk moment is in uw leven, bereidt onze cabaretier de act zorgvuldig voor. Het is daarom mogelijk om voorafgaand kennis te maken en het programma globaal door te spreken. Zo kunnen wij garanderen dat de cabaretshow de ideale act is op het juiste moment.