Over ons


…meer dan alleen comedybureau…
Over ons: even voorstellen

Playground EntertainmentPlayground Comedy & Enterainment ontstond in het begin van deze eeuw. Geboren uit het gepassioneerd organiseren van talentenavonden in theaters en kroegen. Avonden waar comedians, dichters en singersongwriters optraden. Sinds 2003 een rechtsvorm als comedybureau. Vanaf dat moment organiseerden wij met name stand up comedy en cabaret shows, aangevuld met multidisciplinaire events. Parallel daaraan bouwden we een immens bestand van artiesten op die je op deze site vindt. Behalve diverse comedy nights organiseren we tot op de dag van vandaag talentenjachten. De meest prominente daarvan is de jaarlijkse Comedy Slam, een talentenjacht voor stand up comedians in het hele land.

Wie zijn wij? Even voorstellen…

Even Voorstellen Cristian PielichCristian Pielich, founder en manager
Hij is de drijvende kracht achter Playground Comedy & Entertainment. Vanaf de eerste dag geeft hij op gepassioneerde wijze sturing aan een het comedybureau en de tak van entertainment. Hij  verzorgt de boekingen, doet het artiestenmanagement en is ook vaak op pad. Zo bezoekt hij de vele locaties waarmee wij samenwerken. Daarnaast coördineert hij vaak ook bij shows om het welslagen van shows en voorstellingen te waarborgen. Voor direct contact met Cristian Pielich mail: of bel op 06-45610661

Igor ListIgor List, juridische zaken
Expert op het gebied van auteursrechten, copyright en andere juridische zaken. Hij waakt over de juridische en contractuele zaken en brengt advies uit over strategische keuzes. Tevens een groot liefhebber van comedy, cabaret en music. Igor List heeft naast zijn werkzaamheden bij het comedybureau ook een eigen adviesbureau waar hij artiesten en kunstenaars begeleidt en hun belangen behartigt.

Merlin Pielich, IT en multimedia
Onze spin in het web als het gaat om digitale zaken, IT en multimedia. Verzorgt logo’s, regelt het beheer van bestanden en adviseert inzake digitale aangelegenheden van het comedybureau. Merlin is ook een gepassioneerd maker van filmpjes op het web. Naast zijn werkzaamheden bij ons comedybureau is hij een fervent gamer en groot muziekliefhebber.