Caroline Sanders

Caroline Sanders is niet alleen comédienne, maar ook actrice en theatermaakster. Buiten Nederland trad ze op in onder andere Londen, Los Angeles en New York. Londen en Nederland. Ze speelde als opener voor Jerry Seinfeld en werd geboekt door twee van de grootste comedy clubs in Los Angeles. Ze volgde The One Year Program aan The American Comedy Institute en won de Comedy Café New Act Night Contest.

Cabaretière en theatermaakster

Het leven  van Caroline Sanders staat in het teken van VRIJHEID. In haar vroege jaren ging ze al snel op kamers moest, het huis uit, de wereld in. Doen wat je werkelijk wilde doen, stond voor haar centraal en zo koos zij voor het onzekere bestaan van artiest.  Na de acteursopleiding doen kreeg ze een baan als actrice bij een team-buildingsbedrijf en deed ze de rol van de ”verwarde”. Doordat ze dit met zoveel overtuiging deed werd ze herhaaldelijk opgepakt door de politie. Soms vroeg Carolien zichzelf ook af of ze alles op een rijtje had, maar na checken van haar bankrekening concludeerde ze dat haar leven op koers lag.
Via het acteren kwam Caroline Sander uiteindelijk op het podium terecht en ontpopte ze zich tot ervaren comédienne, cabaretière en theatermaakster. Ze ontwikkelde en speelde de one-womans shows ‘Sanders stopt slavernij’ en ‘Punk’.

Haar podiumstijl is origineel en aanstekelijk. Ze weet een chaotische wereld op te roepen die meligheid opwekt, met als gevolg dat ze al gauw alle lachers op haar hand heeft. Daarbij is zij ook een comédienne die zich niet alleen verwondert om haar eigen leven en besognes maar ook over de maatschappij en de wereld om haar heen. Caroline Sanders is dus een ‘must see’ comédienne.

Tevens is ze de drijvende kracht achter Caroline’s Comedy Events en geeft zij les bij  Caroline’s Comedy Academy. In Nederland won zij de juryprijs van het Griffioen Cabaret Festival.  In Amsterdam deed Caroline een acteursopleiding bij De Trap en werkte ze als actrice voor het bedrijfsleven.