Badr Maghrani

Badr Maghrani is een actieve comedian met Marokkaanse roots. Niet alleen treedt hij op in het hele land, maar ook heeft hij zijn eigen podcast. Hij is de host van zijn eigen Badr Show waar hij wekelijks tal van comedians en andere hilarische gasten ontvangt.

Badr Maghrani comedian met inhoud
Badr zoekt niet naar de gemakkelijke grap maar hij houdt ook van een statement. Zijn comedy act is doorspekt met verwondering en een zoektocht naar waarachtigheid. Graag stipt hij pijnlijke onderwerpen aan om vervolgens samen met zijn publiek op zoek te gaan naar de humor achter de pijn. Dit resulteert vaak in hilarische momenten die de bezoekers op het puntje van hun stoel krijgen. Maghrani neemt geen blad voor de mond en zijn publiek heeft daarom incasseringsvermogen nodig. Dit wordt altijd beloond met een hilarische sfeer waarna het publiek de handen stuk klapt.

Badr voor een Marokkaanse of Arabisch optreden 
Vanwege zijn roots is Badr ook goed inzetbaar voor een optreden in een specifieke Marokkaanse of Arabische setting. Denk bijvoorbeeld aan de viering van het suikerfeest of een traditionele Marokkaanse bruiloft. Badr kan zich uitstekende inleven in zijn publiek en de aanwezigen. Hij is op verzoek ook in staat om materiaal te schrijven gericht op de gelegenheid en op die manier maatwerk te verrichten. 

Badr Maghrani boeken
Badr is te boeken voor een comedy show. Hij kan solo in actie komen voor een act van 15 tot 30 minuten, maar hij kan ook samen met andere comedians optreden. Denk bijvoorbeeld aan een comedy night waarbij tal van comedians elkaar afwisselen. Ook als host of MC kan Badr geboekt worden.

Meer informatie over Badr Maghrani
Informeer bij Playground Comedy naar zijn beschikbaarheid. Afhankelijk van het aantal speelminuten en specifieke wensen (maatwerk) geven we u zo snel mogelijk een aantrekkelijke aanbieding om Badr Maghrani te boeken voor uw locatie en gelegenheid.