Bart Melief

Utrecht. 21-07-2016. Bart Melief. Fotografie t.b.v. Bart Melief. Vincent Boon Photography © COPYRIGHT : VINCENT BOON 2016 © WWW.VINCENTBOON.NL

Bart Melief is een allround comedian. Hij is niet alleen comedian, maar ook cabaretier, columnist en schrijver pur sang. Vandaar dat je Bart Melief niet alleen terugziet in de Comedy Clubs maar ook in de theaters. Zelfs schoolvoorstellingen zijn een onderdeel van zijn programma. Met zijn cabaret show over pesten heeft hij bij tal van middelbare scholen opgetreden. Daar heeft hij niet enkel hilarisch werk geleverd maar ook een prestatie met een diepere dimensie. Bart Melief vindt het heerlijk om op die manier humor, satire en educatie aan elkaar te verbinden. Hij is een cabaretier die weet waar het om draait.

Zijn humor is altijd treffend en doortastend. Ook weet hij vaak een insteek te vinden waar andere comedians niet op kwamen. Kortom zijn grappen zijn origineel, uniek en van een hoge orde. Vergeet niet dat hij zijn grappen ook met een heerlijke tempo uitserveert. Daardoor is zijn show als comedian en cabaretier altijd dynamisch, fris en verrassend. Bart Melief is een bron van ongebreidelde fantasie.

https://www.youtube.com/watch?v=XHOvPxOBO3Q

Natuurlijk kwam het succes van comedian Bart Melief niet uit de hemel vallen. Ondanks zijn groot schrijverstalent en zijn boeiende persoonlijkheid moest ook Melief er hard voor knokken. Maar zijn tomeloze inzet werd dan ook snel beloond. Al gauw wist hij het Groninger Studenten Cabaret Festival te winnen en stond hij ook in de finale van de Comedy Slam. Ook bij tal van andere festivals en talentenjachten wist hij in korte tijd zijn naam te vestigen.

Inmiddels heeft cabaretier Bart Melief een drukke agenda. Hij wisselt zijn cabaret show bij scholen af met zijn optredens als stand up comedian. Melief is te boeken als korte comedy act, lange comedy act of als headliner. Hij speelt graag in een line-up met andere comedy collega’s maar evengoed doet hij een solo show als cabaretier voor een bedrijf of andere bijzondere gelegenheid. Zoals u begrijpt, Bart Melief is flexibel, multi-getalenteerd en is altijd in voor een uitdaging.

Plaats een reactie