Dali Stankovic

Dali Stankovic smaakmaker bij Comedy Night als act of MC


Dali Stankovic comedian met Joegoslavische roots

Dali maakte in zijn begindagen dankbaar gebruik van zijn Joegoslavische roots. Hij begon bij een Comedy Night als allochtoon met gebroken Nederlands. Dit leverde veel hilariteit op. De climax ontstond wanneer hij overging in vloeiend Nederlands. Daarna kwamen zijn grappen over Bos en Lommer aan de orde, de beruchte Amsterdamse wijk waar hij woonachtig is.

Dali Stankovic publiekslieveling en charmeur
Dat Stankovic een publiekslieveling eerste klas is, dat merken we al vanaf de eerste minuten van zijn comedy show. Door zijn originaliteit en eigenheid weet hij elke Comedy Night extra glans te geven. Hij heeft een grote gunfactor daarom kan hij vele thema’s bespreekbaar maken zonder sympathie te verliezen. Dali Stankovic houdt het graag simpel. Hij zal u niet vermoeien met ingewikkelde verhalen. Hij maakt grappen die toegankelijk zijn maar toch heel gevat. Je zou het simpel intelligent kunnen noemen!

Dali Stankovic act of MC bij uw Comedy Night
Dali heeft een strakke geoliede act waarmee hij elk publiek om zijn vinger windt. Hij vindt het echter even leuk om op te treden als warme host van een Comedy Night. Als presentator/ MC weet hij de mensen in de juiste sfeer te brengen en ze voor te bereiden op de comedians. Zo krijgt uw Comedy Night lekker veel swing. Dali trekt als geen ander de aandacht naar het podium met zijn ontspannen en charmante vertelstijl. Ook is hij niet wars van een rake improvisatie. Dat is ook het mooie van een Comedy Night. Niets ligt vast en alles kan gebeuren.

Dali Stankovic, flexibel inzetbaar
Je kunt Dali boeken als act of MC voor uw openbare show in uw kroeg, uw theater of vereniging. Ook besloten optredens zoals verjaardag, bedrijfsuitje of andere bijzondere happening zijn Dali op het lijf geschreven. Laat de Comedy Night maar beginnen want daar is Dali Stankovic!

Comedy Night met Dali boeken? 06-45610661/