Daniel Ryan Spaulding

Canadian standup comedian in Holland, Daniel Ryan Spaulding

Daniel Ryan Spaulding is een stand up comedian van Canadese afkomst. Hij tourt door de hele wereld en regelmatig is hij ook in Nederland, wat zijn tweede thuishaven is. Als Engelstalige comedian vestigde hij zich in korte tijd in de top van de Nederlandse comedy. Al snel werd hij door de Nederlandse boekers ingelijfd om met zijn comedy show het aanbod te versterken.

Daniel Ryan Spaulding is een begenadigde Engelstalige comedian met een briljante timing. Hij heeft het verhalen vertellen tot in de puntjes geperfectioneerd. Zijn geestige anekdotes bestaan uit verschillende slim aan elkaar geregen grappen. Zijn insteek is origineel, herkenbaar en voorzien van emotie. Daniel Ryan Spaulding is een podiumdier ten top. Dat merk je direct aan zijn mimiek en het totale gemak waarmee hij op het podium staat.


De comedy show van deze Engelstalige comedian gaat deels over zijn geaardheid en deels over zijn aanraking met verschillende culturen. Als Canadees kijkt hij in Nederland zijn ogen uit. Daarom dat zijn ervaring met Nederlanders en onze gewoonten centraal staan in de comedy show van Daniel Ryan Spaulding. Zijn vele reizen en optreedervaringen hebben gezorgd voor een enorm repertoire aan verhalen en briljante vondsten. Spaulding weet als geen ander hoe hij de sfeer tot grote hoogtes brengt en zijn toehoorders volledig kan binden.

De comedy van deze Engelstalige comedian is ook zeer toegankelijk voor alle Nederlandstaligen.
Hij heeft een goed verstaanbare Engelse uitspraak. Ook zijn Engelse vocabulaire en zijn onderwerpen zijn volledig afgestemd op het Nederlandse publiek. Je hoeft je dus geen zorgen dat je het niet kunt volgen want je zult alles tot in de puntjes begrijpen.

Is Daniel Ryan Spaulding alleen als Engelstalige comedian te boeken? Behalve als headliner is hij ook als host/ MC te boeken. Ook als Master Of Ceremony weet Spaulding dankzij zijn enorme improvisatievermogen precies hoe je een avond full swing kunt krijgen.