Davey Turnhout

Davey Turnhout is een van de best bewaarde geheimen van de stand up comedy in Nederland. Hij is geen comedian die zijn talent en successen van de daken schreeuwt. Welnee, er zijn ook bescheiden comedians die puur leven voor de liefde voor comedy. Zo’n soort stand up comedian is Davey Turnhout. Voor buitenstaanders niet direct een herkenbare naam, maar in de wereld van stand up comedy kent iedereen hem erg goed. Hij is inmiddels een constante factor in de Nederlandse stand up comedy geworden.

Davey Turnhout comedian en televisiemaker uit Amsterdam

Hoe ziet de comedy show van Davey Turnhout eruit? Om te beginnen is Davey geen opgefokte comedian. Hij brengt zijn grappen met de nodige nonchalance, zonder dat de noodzakelijkheid van de grappen verloren gaat. Hij zorgt altijd voor een uitgebalanceerde comedy show waarbij humor en inhoud hand in hand gaat. Qua onderwerpen put hij uit zijn jeugd. Het familieleven en schoolervaringen. Ook komen onderwerpen zoals vriendinnen en relaties aan bod. Daarbij maakt hij niet de standaard cliché grappen, maar zorgt hij voor een verassende en originele invalshoek. Ook zwaardere onderwerpen zoals dood en leven bespreekt hij, maar altijd met een hilarische noot.

Stand up comedian Davey Turnhout houdt ervan om te schuren met zijn grappen. Hij speelt graag met de balans tussen beladenheid en ontspanning. Net als een evenwichtskunstenaar bedient hij met zijn stand up comedy zowel de fijnproevers als ook het grote publiek. Dit doet hij overigens in heel Nederland. Davey is niet te beroerd om naar het hoge noorden of diepe zuiden te reizen om daar zijn beste grappen op de mensen los te laten. Met alle plezier zelfs!

Meestal gaat Davey Turnhout op pad met een stel andere stand up comedians. Dan brengen zij samen een wervelende avondvullende comedy show. Wij zorgen altijd voor een uitgebalanceerde show waarbij de diverse karakters van de stand up comedians elkaar prima aanvullen. Ook is Davey Turnhout als stand up comedian solo te boeken. Bel of mail ons gerust voor alle mogelijkheden.