Dries Postma

Dries Postma Friesland Dries Postma is een stand up comedian uit Friesland. Een echte veteraan uit de wereld van de stand up comedy. Zijn verschijning is energiek en verrassend. Zijn gezicht doet denken aan de legendarische Amerikaanse comedian Robin Williams. Zij stand up comedy show heeft weer overeenkomsten met de humor van Herman Finkers. Intelligent, verrassend en soms een tikkie absurd. Nu we deze comedy grootheden hebben genoemd, zul je wel begrijpen dat Dries Postma uit Friesland een buitengewoon grappige comedian is. Inzetbaar om van elke comedy show een feestje te maken.

Postma is bovendien ook heel veelzijdig. Hij treedt niet alleen op in het Nederlands maar hij voert ook dikwijls zijn comedy show in het Engels op. Hij heeft zelfs ook in Duitsland opgetreden in de Duitse taal. Als stand up comedian uit Friesland zou een comedy show in het Fries hem ook op het lijf geschreven zijn. Dries Postma is een man van de wereld. Dat merk je ook aan de klik die hij met zijn publiek heeft. Jonge lui of oudere mensen, hij weet iedereen mee te nemen in zijn wereld vol heerlijke humor.

Zodra Postma het podium bestijgt weet je dat je in goede handen bent. Zijn sympathieke voorkomen en zijn gullen lach omarmen je. Vervolgens wordt je verwend met een komische opstapeling van sterke oneliners en gevatte anekdotes. Zijn thema’s en grappen zijn afwisselend waardoor er altijd wat te genieten valt. Bij deze comedian uit Friesland verveel je je geen moment. Dat komt ook doordat hij zijn publiek constant betrekt en ook hun input vraagt en hen vervolgens op hilarische wijze beloont.

De laatste jaren heeft Dries Postma zich meer en meer toegelegd op het vak als Master Of Ceremony (MC). Als presentator babbelt hij op ludieke wijze een comedy show aan elkaar. Zo gebruikt hij zijn ervaring als stand up comedian om ook andere comedians te laten ‘shinen’.