Harry Glotzbach

Harry Glotzbach Harry Glotzbach uit Amsterdam. Een comedian met een groot hart voor comedy. Zijn specialiteit is stand up comedy op maat. Glotzbach weet zich als geen andere te verdiepen in een specifiek thema of gezelschap. Hij weet de sfeer precies aan te voelen en zo de ambiance naar een hoger plan te tillen. Daarom dat hij veel te vinden is bij speciale events, zoals shows op maat bij bedrijven en andere zakelijke events. Glotzbach stort zich met veel passie op een dossier en schrijft daarna de meest verrassende comedy op maat.

Door zijn grote maatschappelijke kennis kan hij zich in veel soorten werkgebieden verdiepen. Hij deed comedy op maat bij allerlei type bedrijven. Zowel organisaties uit de bouw, de dienstverlenende sector, de financiële sector, de zorg, de horeca en vele andere werkgebieden. Daarbij vindt Glotzbach altijd het een uitdaging om van een opdracht voor comedy op maat een doorslaand succes te maken. Hij bereidt zich voor tot in de puntjes en dat zie je terug in het resultaat en de enthousiaste reactie van zijn publiek.

Niet alleen is Harry Glotzbach een stand up comedian, maar een allround humorist. Zo ondersteunt hij zichzelf en tilt hij zijn act naar een cabaretniveau. Met gitaar in de hand doet hij geestige imitaties en brengt hij andere gevatte comedyliedjes. Alles wat nodig is om zijn comedy op maat tot een onvergetelijk succes te maken. Glotzbach is een flexibele comedian die ook goed overweg kan met spontane publieksreacties. Dus maak u geen zorgen, uw meest lastige collega heeft Glotzbach ook onder controle. Want deze comedian is ad rem en heeft een loepzuivere timing.

Boek Harry Glotzbach als solo comedian voor uw zakelijke of particuliere event. Ook als onderdeel van een comedy show met meerdere comedians reist Glotzbach graag af voor zijn bijdrage. Zo vervult hij de rol van host of headliner met verve.