Jurg van Ginkel

Jurg Ginkel Comedy Night Stand up comedian Jurg van Ginkel is een unieke verschijning. Zijn stand up comedy is verfijnd en authentiek. Hij is geen stand up comedian van de gebaande paden, want van Ginkel is altijd op zoek naar een unieke vondst. Hij haalt bij elke Comedy Night het onderste uit de kan om mensen op het verkeerde been te zetten. Ook zoekt hij graag de thema’s die gevoelig liggen. Van Ginkel gaat taboes dus zeker niet uit de weg en zoekt juist de confrontatie juist op.

Dit levert altijd een spannende Comedy Night op want Jurg van Ginkel is in staat om humor naar een nieuw niveau te brengen. Vraag elke willekeurige comedian wie de beste comedy schrijver van het land is en menigeen zal antwoorden: Jurg van Ginkel. Buiten zijn deelnames aan Comedy Nights is hij vaak in de weer met het schrijven grappige columns of het maken hilarische podcasts. Jurg van Ginkel is altijd in de weer met humor en satire. Een vakman pur sang dus.

Waar kun je Jurg van Ginkel aan het werk zien? Dat kan eigenlijk in heel Nederland en België. Van Ginkel reist van Groningen tot Antwerpen en van Goes tot Den Helder om op te treden bij Comedy Nights. Meestal doet Jurg dat in combinatie met andere comedians. Zo’n soort Comedy Night noemen wij een line-up show. Meerdere comedians treden dan bij dezelfde avond op. Jurg weet zich dan met zijn fantasievolle humor altijd extra te onderscheiden. Wat hem overigens ook uniek maakt is zijn sterke publieksimprovisatie. Jurg van Ginkel is bij uitstek een begenadigd improvisator.

Maar Jurg van Ginkel is ook een ideale comedian om solo op te laten treden. Dit zou prima kunnen bij een gelegenheid die om een comedy show op maat vraagt. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsborrel, een bruiloft, een vrijgezellenuitje, een verjaardag en ga zo maar door. Geef Jurg van Ginkel een microfoon en hij doet de rest.