Kor Hoebe

Kor Hoebe is een cabaretier en comedian uit Amsterdam die eigenlijk maar weinig in Amsterdam is omdat hij door het hele land optreed. Hij lijkt op Boris Becker en ziet er uit als een Duitser, zo zegt hij ook zelf. Toch is hij half Nederlands en half Pools. Maar laten we daar verder niet over zeuren. Hij is gewoon een uniek podiumbeest!

 Kor Hoebe, veelzijdige cabaretier en comedian
Dat hij veelzijdig is dat blijkt uit alles. Niet alleen treed Kor Hoebe op als Nederlandstalige stand up comedian. Hij maakt net zo makkelijk stand up comedy in het Engels. Zo is hij vaak te vinden bij Engelstalige Comedy Night voor expats en touristen in Amsterdam. Een ander bewijs van zijn veelzijdigheid is zijn gevoel voor theater. Hij is in staat om meeslepende cabaret te brengen maar ook blinkt hij uit met de korte grappen die we gewend zijn van een stand up comedian.

Kor Hoebe Winnaar Comedy Slam 2018

Kor Hoebe, wat goed is komt snel!
Kor was nog niet zo lang bezig of hij slaagde er al in om het Studenten Cabaret Festival te winnen. Door zijn charmante persoonlijkheid en zijn gevoel voor timing weet hij publiek, journalisten en juryleden met gemak om zijn vingers te winden. Koppel daar nog een hoop passie en talent aan en je hebt een cabaretier waar we nog vele jaren plezier van hebben.

Kor Hoebe boeken bij Playground Comedy
Kor is inzetbaar voor Nederlandstalige en Engelstalige comedy shows. Hij kan optreden in combinatie met andere artiesten maar hij kan ook een cabaret solo act doen speciaal voor uw gezelschap of gelegenheid. Ook treedt hij dikwijls op als presentator en Master Of Ceremony. Bijvoorbeeld wanneer u een goede gastheer zoekt voor een avond vol podiumkunst en sprekers.

Voor meer informatie neemt u contact op via of
06-45610661 Wij kijken snel na wat uw wensen zijn en of Kor Hoebe beschikbaar is om bij u op te komen treden.