Klaas Prins

Klaas Prins 2Klaas Prins is een liedjescabaretier uit Amersfoort. Buiten zijn act als liedjescabaretier is hij ook regelmatig te zien als stand up comedian. Klaas weet je met zijn liedjes op gevatte wijze mee te nemen in een wereld vol verwondering. Hij weet alledaagse gebeurtenissen zo te beschrijven zodat we direct de komische kanten ervan herkennen. Zijn act als liedjescabaretier is fraai opgebouwd en altijd raak.

Wat Klaas Prins ook uitstekend doet is het neerzetten van typetjes. Zo weet hij een heerlijke imitatie neer te zetten van een echte Rotterdammer. Klaas Prins heeft ook een markante kop waardoor zijn mimiek goed tot zijn recht komt. Dat alleen al beweegt vele mensen uit het publiek tot een onophoudelijke lachbui. Noem Klaas Prins gerust een van de best bewaarde geheimen van Amersfoort.

Waar kunt u Klaas Prins zoal zien als liedjescabaretier? Hij is natuurlijk niet alleen te vinden in Amersfoort maar ook ver daar buiten. Klaas reist van stad naar stad om zijn liedjescabaret of zijn comedy show ten gehore te brengen. Met zijn gitaar in de hand is hij altijd onderweg. Je kunt hem ook de cabaret troubadour van Nederland noemen.

Buiten deze reguliere optredens in theaters en cafés, komt hij ook graag bij bedrijven langs. Met alle plezier schrijft deze liedjescabaretier uit Amersfoort een act op maat. Zo kan hij extra aandacht besteden aan een thema van uw bedrijf of een specifieke persoon uit uw gezelschap. Deze act op maat is natuurlijk niet alleen voor bedrijven, maar is ook prima toe te passen op een vrijgezellenuitje of een bruiloft, waarbij de hoofdpersonen extra in het zonnetje worden gezet.

Klaas kende zowel als liedjescabaretier aardig wat successen. Hij schopte het direct ver bij diverse talentenjachten. Zo behaalde hij onder andere de finale van de Comedy Slam, een talentenjacht voor stand up comedians. Een liedjescabaretier waar we dus nog veel van gaan horen! Ook buiten Amersfoort!