Reinier Meijer

Reinier Meijer zorgt dat uw comedydiner humoristisch en hilarisch is

Comedydiner, de specialiteit van Reinier Meijer
Door zijn vele jaren ervaring bij zakelijke en particuliere comedydiners is Meijer een van de beste troeven die we in kunnen zetten. Uw besloten feest of viering is bij hem in professionele en betrouwbare handen. Zijn droge en gevatte humor slaat aan bij elk soort doelgroep en ieder gezelschap. Zakelijk, informeel, man, vrouw, jong en oud. Geen probleem voor deze stand up comedian.

Comedystijl van Reinier Meijer
Je kunt de comedystijl een heel klein beetje vergelijken met de verwondering die een Jerry Seinfeld ook in zijn shows legt. Hij weet triviale gebeurtenissen zo te beschrijven dat je niet om de hilariteit heen kunt. De beelden die hij opwerpt tijdens een comedydiner zijn raak en herkenbaar voor iedereen. Voeg daar nog zijn aanstekelijke manier van vertellen aan toe en je krijgt een beeld van een comedian die precies weet wat hij doet. Terwijl het geheel zeer ontspannen en ‘casual’ oogt, weet Meijer het publiek te binden en te boeien.


Improvisaties van Reinier Meijer

Wat goed van pas komt bij een comedydiner is zijn improvisatiekunst. Meijer weet aan de hand van praatjes met het publiek het onderste uit de kan te halen. Dat is natuurlijk vooral ideaal bij een optreden op maat voor een bedrijf of een speciaal gezelschap. Dan is het juist zo leuk als de aanwezigen van het comedydiner getrakteerd worden op interactie en publieksimprovisaties zodat werkelijk iedereen betrokken is.

Kosten comedy show door Reinier Meijer
Reinier doet een comedydiner vaak samen met anderen, wanneer het bijvoorbeeld om een avondvullende comedydiner gaat. Daarom willen we eerst van u weten wat de totale speeltijd van uw gewenste show is. Zodra dit duidelijk is laten we u zo snel mogelijk weten of Reinier Meijer beschikbaar is voor een comedydiner of een ander type comedy show.

Meer informatie kunt u verkrijgen via 06-45610661 en