Onno Blom

Onno Blom
Stand up comedian Onno Blom is een comedian die veel in zijn mars heeft. Hij heeft intelligente en gevatte humor. Hij weet persoonlijke issues op een hilarische wijze te duiden. Zijn observaties zijn origineel en herkenbaar, geschreven volgens het principe ‘geen woord teveel, geen woord te weinig’. Hij is woonachtig in Amsterdam en treed op door het hele land.

 Onno Blom finalist Comedy Slam
In 2018 schopte Onno Blom uit Amsterdam het tot de finale van de Comedy Slam, de grootste talentenjacht van de lage landen op het gebied van stand up comedy. Hij viel dan wel niet in de prijzen, maar werd door de jury geroemd door zijn goed geschreven grappen en sterke performance. Inmiddels heeft Onno zich doorontwikkeld en treed hij regelmatig op in het land met zijn comedy acts vol briljante humor. 

Engelstalige en Nederlandstalige stand up comedy
Onno treedt zowel op in het Engels als in het Nederlands. Hij heeft een gedeeltelijk Engelstalige achtergrond en daarom gaat het spelen in het Engels hem net zo makkelijk af. Hiermee toont Onno Blom zich een veelzijdig performer. Zijn spel is doeltreffend en relaxed. Deze comedian uit Amsterdam is een rustige verteller maar weet eveneens veel energie en sterke intonatie in te bouwen. Als je Onno ziet optreden dan blijf je geboeid en zit je op het puntje van je stoel.

Standup comedian Onno Blom inhuren
Onno Blom kan in actie komen voor een act tot twintig minuten. Hij is daarmee inzetbaar voor een Comedy Night waarbij diverse standup comedians optreden. Op een dergelijke Comedy Night krijgt u bijvoorbeeld drie comedians te zien die elk 15 minuten tot 30 minuten optreden en dat eventueel in combinatie met een host of MC (Master Of Ceremony). Vraag meer informatie bij ons op voor een Comedy Night op uw locatie.