Pieter Jouke

Pieter Jouke2 Pieter Jouke is een bijzondere comedian. Hij heeft al een behoorlijke carrière achter de rug. Zo speelde hij al vele comedy shows in het land en heeft hij zelfs een avondvullend cabaretprogramma. En dat is niet alles. Ook op televisie maakte Pieter Jouke furore. Zo had hij een vaste rubriek bij het programma Kopspijkers en trad hij op in het programma Padoem Patssss.

Het is altijd een verademing om Pieter Jouke bij een comedy night te hebben. Met zijn originele en geraffineerde grappen is hij altijd een garantie voor succes. Dat Pieter Jouke van verrassende omdraaiingen houdt is meteen duidelijk. Hij kiest vaak voor de onverwachte invalshoek waarmee hij zijn dankbare publiek op het verkeerde been zet. Zijn grappen zitten zo bij bijzonder in elkaar dat ze niet gemakkelijk zijn na te vertellen. Vandaar dat vele comedy bezoekers Pieter Jouke graag vaker aan het werk zien. Het is elke keer weer genieten met de comedy show van Pieter Jouke.

Inmiddels is Pieter Jouke al meer dan 15 jaar een vertrouwd gezicht op de Nederlandse comedy podia. In al die jaren heeft hij inmiddels ook interessante levenservaring opgebouwd. Als vader heeft hij veel leuke anekdotes kunnen toevoegen aan zijn comedy-repertoire. Want het opvoeden van kinderen levert voor een stand up comedian natuurlijk een eindeloze bron van hilarische verhalen op.

Door zij televisiewerk is Pieter Jouke niet alleen comedian en cabaretier maar eigenlijk een allround humorist. Hij kan het vak van de satire en humor op vele manieren benaderen en dat maakt hem een expert. Daarom dat elke minuut van de comedy show van Pieter Jouke de moeite waard is. Vanaf de eerste tot de laatste seconde zit je op het puntje van je stoel. Tenminste als je er niet afvalt van het lachen. Pieter Jouke is natuurlijk ook te boeken voor besloten events en speciale gelegenheden, bijvoorbeeld feesten en bedrijfsoptredens.