Soula Notos

Comédienne Soula met Nederlandstalige act en ook Engelstalige act

Ervaren comédienne met persoonlijkheid
Soula Notos is een stand up comédienne die al tijdje rondloopt in het comedy circuit. Zij is een vertrouwd gezicht bij vele Comedy Nights. Woonachtig in Utrecht en van Griekse afkomst. In haar comedy show refereert ze ook naar de Griekse cultuur en het verschil met onze Nederlandse gewoontes. Dit levert steevast hilarische observaties op.

 

 

Comedy Night met Soula Notos
Wat kun je verwachten van deze comédienne bij een Comedy Night? Al in het begin van haar act heb je door dat we met een ervaren comédienne te maken hebben. Met haar ontspannen en warme theaterpersoonlijkheid weet zij de aanwezigen stuk voor stuk in te pakken. Daarnaast overtuigt ze ook met haar boeiende verhalen en grappen over al haar dagelijkse ervaringen. Publieksimprovisaties? Geen probleem. Soula Notos is ook vaak host bij Comedy Nights dus qua interactie ben je aan het juiste adres.

Soula Notos, comédienne met specialiteiten
Deze comédienne heeft tal van specialiteiten. Zo speelt ze haar comedy show niet alleen bij een Nederlandse Comedy Night maar ook bij Engelstalige events. Zij deed haar act in Engeland en zij trad tal van keren op voor internationale studenten in Nederland. Last but not least is zijn een veelgevraagde Master Of Ceremony, een ander woord voor host of presentatrice.

Soula Notos comédienne, boeking
U kunt Soula bij ons boeken voor een solo comedy show. We horen graag van u of uw voorkeur uitgaat naar een Nederlandstalige act of Engelstalige show. Ook verzorgen wij boeking van Soula als presentatrice voor uw besloten happening of voor een Comedy Night die u zelf organiseert. Daarnaast heeft Soula Notos ook een cabaret show als dat goed aansluit bij uw event. Ook kan zij onderdeel uitmaken van de line-up van onze Female Comedy Night. Voor boeking neemt u contact op met comedy-noodlijn: 06-45610661 of