Dave Felida

Dave Felida comedian uit Amsterdam en Hilversum

Dave Felida is een bijzondere verschijning als comedian. In tegenstelling tot de vele druktemakers is hij een baken van rust. Geen gehaaste grappenmaker, maar een ingetogen en beheerste humorist. Felida zoekt graag schurende humor op waarbij verwondering en smaak een grote rol spelen. Zo is een van zijn thema’s de grenzen van het huishouden. Hoe lang kun je het huishouden op zijn beloop laten? Dave Felida probeerde het uit en vertelt u op grappige wijze zijn bevindingen.

De grappen en verhalen van Dave Felida zitten goed verzorgd in elkaar. Volgens het motto geen grap te veel, geen grap te weinig, schrijft hij zijn comedy shows. Daardoor komt hij met onderwerpen en vondsten die alleen hij kan bedenken. Felida houdt zijn verhaal als stand up comedian ook graag dicht bij zichzelf. Hij put uit zijn autobiografische ervaringen. Het publiek voelt op die manier dat ‘het ergens over gaat’. Daarom blijft zijn publiek geboeid en zal men zich Dave Felida blijven herinneren.

In korte tijd wist Dave Felida zich het vak van stand up comedian meester te maken. Als groeibriljant wil hij in de komende jaren nog vele kilometers maken om uiteindelijk door te groeien naar de top van de Nederlandse stand up comedy. Daarom speelt Felida zijn comedy show waar hij ook kan. Geen afstand is hem te ver en geen omstandigheid is te uitdagend voor deze stand up comedian.

Dave gaat ervoor en zal er alles voor doen en laten. Wilt u Felida ook eens in actie zien als solo-act of eventueel als onderdeel van een volledige Comedy Night. Geen probleem, neem contact met ons op en wij zorgen dat wij een comedy show neerzetten met de tijdsduur die u zelf bepaalt. Wij stellen een hilarische line-up samen zodat u Dave Felida en collega comedians kunt ontvangen voor een avondje lach en lol!