Esther van der Voort

Esther van der Voort  Esther van der Voort is vrouwelijke stand up comedian uit Noordwijk. Het vak van stand up comedian wordt gedomineerd door mannen, maar van der Voort slaat zich daar prima doorheen. Zij voelt zich prima thuis tussen al die aparte types. Zij volgt gewoon haar eigen weg als self-made woman. Als moeder weet van der Voort als geen ander de spot te drijven met de opvoeding en de heersende verwachtingspatronen.

Tijdens haar comedy show bijt Esther flink van zich af. Dit allemaal op een geestige wijze en met hoogstaande flair. Esther van der Voort weet als stand up comedian exact hoe zij haar publiek kan boeien. Dit doet deze comédienne uit Noordwijk zij door boeiende gedachtes en hilarische anekdotes geraffineerd op te stapelen. Hiermee weet zij zowel haar vrouwelijke als mannelijke toehoorders aan haar voeten te krijgen.

Terugkerende thema’s zijn: het leven van de MILF en de altijd boeiende verhouding tussen mannen en vrouwen. Ook haar eigen afkomst en verleden gebruikt zij graag om met humor de zaken te relativeren. Omdat Noordwijk niet bepaald het Mekka van de comedy is, reist van der Voort het hele land door om haar comedy show ten tonele te brengen. Zij is een stand up comedian met de diepgang van een cabaretière.

Haar anekdotes zijn namelijk vaak verhalend, maar nooit zonder de nodige snedigheid. Haar comedy show vertaalt zich dus prima door naar het theaterpodium. Niet verwonderlijk dat Esther van der Voort ook als cabaretière actief is. In haar cabaretshow maakt zij het verhaal rond en wordt het publiek getrakteerd op een boeiende aaneenschakeling van mooie beelden en humor.

Esther van der Voort is binnen het comedy-circuit een graag geziene comedian. Zij staat daarom in allerlei comedy shows in het hele land. Een boeking voor een comedy show is voor haar altijd een ideale reden om Noordwijk te ontvluchten.