Wouter Monden

Wouter Monden 3

Wouter Monden is niet weg te denken uit comedy land. Deze comedian uit Lopik heeft na zijn allereerste optreden niet stil gezeten. Na het winnen van de Culture Comedy Award liet hij ook zijn naam achter bij het Deltion Cabaret Festival, Cameretten en vele andere festivals.

Al gauw werd Wouter Monden een veel gevraagde stand up comedian en smaakmaker bij vele comedy shows. Hij speelde bij tal van Comedy Clubs, Comedy Nights, Festival en andere events. Ook buiten de stand up comedy zit deze comedian uit Lopik niet stil. Het is namelijk geen grote stap van stand up comedy naar TV en radio. Zo was Wouter Monden op TV te zien bij The Comedy Factory. Op de radio is hij op regelmatige basis te horen met diverse radio-columns.

De grappen van Wouter Monden zijn gevarieerd. Hij put niet alleen uit zijn autobiografische verhaal, maar hij heeft ook oog voor actualiteit en gebeurtenissen in de wereld. Wouter Monden weet ook zwaardere thema’s luchtig te maken en met fraaie statements grappen naar een hoger niveau te brengen. Dat is knap en origineel. Het zal u niet verbazen dat deze comedian uit Lopik een veel gevraagde gast is bij onze comedy shows.

Wouter Monden is duidelijk geen eendagsvlieg maar een comedian die bewezen heeft dat een professionele instelling nodig is om succes te hebben als stand up comedian. Wouter heeft zich onlangs gevestigd in Lopik om zo het hele land goed te bereizen. Zo rijdt hij vanuit Lopik in korte tijd naar het hoge Noorden of het diepe Zuiden om zijn comedy show te spelen.

Buiten comedy act of headliner kunt u Wouter Monden ook bij ons boeken als presentator. Of zoals we dat ook vaak ‘host’ of ‘MC’ noemen. Wouter is namelijk van vele markten thuis. Hij is immers ook acteur, cabaretier, columnist en muzikant. Wij zijn erg blij met deze comedian uit Lopik, want Wouter Monden staat altijd garant voor vakwerk.

lol.

Plaats een reactie